Belépés

Üdvözlünk Törzsvásárlóink közösségében! Törzsvásárlónkként itt naponta vagy akár egész hétre előre is rendelhetsz aktuális heti menü kínálatunkból.

Rendelésedet az adott napra legkésőbb reggel 9 óráig gyorsan és egyszerűen tudod leadni. Tehát, ha például szerdai napra szeretnél rendelni, akkor szerda délelőtt 9 óráig küldd el a rendelésedet az alábbi felületen (ezt követően a Wolt vagy a FoodPanda oldalán tudsz tőlünk ebédet rendelni aznapra). Persze már előző este is megrendelheted másnapi, vagy akár az egész heti ebédedet.

Kérjük, hogy rendeléskor olyan címet adj meg, ahol gond nélkül át tudod venni a megrendelt ételeket 11 és 14 óra között! Minél pontosabb leírást adsz meg a szállítási címhez (például kapucsengő, átvétel részletei irodaházban stb.), annál könnyebben, gyorsabban talál el Hozzád a futárunk, aki a Te egészséges és finom vegán, gluténmentes ebédedet szállítja Neked.

A rendelésed összegét fizetheted
készpénzzel: futárunknak, az ebéd átvételekor;
bankkártyával: futárunknak, az ebéd átvételekor;
banki átutalással: számlaszámunkra előre utalással.
Megrendelésedet a fizetést követően érvényesítjük.
Kedvezményezett neve: Vegán Étterem Kft.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-77415945
A megjegyzésben kérjük, feltétlenül tüntesd fel a visszaigazolt rendelésszámot!

Köszönjük szépen a segítségedet és a rugalmasságodat!

Mindent elkövetünk azért, hogy hétköznap is valóban élvezetesen teljen az ebédidőd, ezért főzünk nap mint nap isteni finomat Neked! 🙂

Véleményed sokat jelent számunkra, és megköszönjük, ha megosztod velünk tapasztalataidat ételeinkről, a kiszállításról, szolgáltatásainkról, illetve ötletedet éttermünkkel kapcsolatban.

Köszönjük!